Karutan Cik Sya…

Assalamualaikum…

Sya_edit2

 

Ya! Ini aku…

*Eheh!*

Maaf, aku tak pandai nak jadi invisible ke, anonymous ke, atau penulis blog yang guna nama lain sebagai ganti diri…

*Uhhu~*

Aku memang suka menulis… Sebetulnya, mengekspresikan perasaan diri melalui tulisan… Sebab, aku kalau bercakap, belum tentu orang boleh terima opinion aku yang macam celaru haru-biru…

Jadi, sebab tu agaknya, aku lebih gemar menulis dari bercakap dengan strangers…

Yup! Aku sangat susah nak bercakap dengan strangers, melainkan bila keadaan memaksa…

So, sebelum baca blog aku, ada baiknya korang view ini at the first place.. Supaya korang tak rasa annoyed dengan aku…

Kalau rasa tulisan aku macam sampah, korang boleh je buat tak endah.. Sebab, blog aku ni pun, hari-hari aku juga yang baca sendiri…

Dan, ya… Aku tinggal di Manjung… Kerja di Vale…

Tapi, tolong jangan penuhkan inbox aku dengan bertanya tentang kerja kosong di Vale, atau alamat HR Vale…

Korang boleh search di Jobstreet untuk itu… Sebab mereka selalu saja post kan available jobs ke sana…

*Hingga yang sekadar kontrak di Vale, dipandang sipi semata!*

*Huh!*

Dan, aku bukan budak baik… Jadi, post-post aku di sini selalunya untuk bashing diri sendiri…

Jadi, jangan cepat nak melatah kalau korang terasa hati…

Bagi aku, bagus laaa kalau korang terasa serba sikit… Sekurang-kurangnya, masih ada rasa bertuhan dalam hati…

Jadi, takkan nak biar je rasa bertuhan tu sepi?

 

p/s: Gambar di atas telah di edit dengan sangat minimal…

 

Karutan,
Syafiqah Sham.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s